V dnešní době má už každý mobilní telefon. Já osobně bych se bez mobilního telefonu už také vůbec neobešla. Mobilní telefon používám každý den. A to nejen tak, že mobilní telefon využívám k volání nebo psaní zpráv, ale také tam hrají různé mobilní hry. Hrajete také mobilní hry v dnešní době? Mobilní hry hraje úplně každý člověk. Vážně neznám asi žádného člověka, který by mi řekl, že nikdy nehrál vůbec žádné mobilní hry, protože si myslím, že hry na mobilním telefonu už jsou docela zábavné, ale v dnešní době už i malé děti mají mobilní telefon. Malé děti se také hrají s mobilním telefonem.

Máte také mobilní telefon?

Když jsem potom měla svému šestiletému synovi pořídila mobilní telefon. Tak jeho otec se úplně vztekal. Jeho otec s námi nebydlí, ale i tak mu všechno vadí. Vadí mu, jak si neoblékám a vadí mu, jak také synovi vařím. Absolutně nevím, co je na tom tak špatného. Myslím si, že člověk by se měl zaměřovat na něco jiného než jenom na to, aby někdo někoho buzeroval anebo mu nadával. Tohle mi přijde nefér a že jsem synovi pořídila mobilní telefon, tak to přeci vůbec nevadí, protože ono se teďka našel své kamarády tady u nás na vesnici a vždy, když jde ven za kamarády, tak mu dá mobilní telefon.

Já na mobilu hradí také hry.

Abych ho vlastně mohla kdykoliv kontaktovat, tohle je malá vesnička, kde je opravdu veliké hřiště. Je tady plno malých dětí a malé děti si vždycky hrají na hřišti a syn se tam také nosí svůj mobilní telefon, protože všichni jeho kamarádi také mají svůj vlastní mobilní telefon. Já osobně na tom nevidím vůbec nic špatného. I když tady v okolí jsou ženy, jsou tady maminky, které říkají, že by v životě svým malým dětem nedaly mobilní telefon do rukou. Absolutně nechápu proč. Vždyť už i v první třídě mají děti mobilní telefon, a to hlavně kvůli tomu, aby jim rodiče mohli kdykoliv zavolat. Třeba děti jezdí autobusem nebo vlakem do školy.